Altijd al fotomodel willen worden? Grijp dan nu je kans!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

 

In onze jongere jaren hadden we allemaal een dikke carrière in ons koppie. Je beste vriendinnetje wilde zangeres worden, je nichtje graag prinses, maar jij… Jij droomde van een leven als fotomodel. Jouw meisjesdroom kan nu uitkomen! 

 

 
Win een echte modellenshoot
Wie had als klein meisje geen abonnement op een echt meiden-magazine? Ons hartje ging al sneller kloppen als het einde van de maand naderde. Met een grote grijns haalden we ons favoriete, maandelijkse blaadje entertainment uit de brievenbus. Om vervolgens met een open mond te staren naar al die schitterende modellen. Jij droomde ervan om ooit net zo te stralen als die Hollywoodsterren. Maar nu kan jouw langgekoesterde droom werkelijkheid worden. Jij kunt namelijk shinen als een echt model in hét blad voor jonge vrouwen. Zie jij jezelf al schitteren in CosmoGIRL? Duik dan in de photobooth tijdens de Get Picture Ready tour om een fantastische foto van jezelf te schieten. Share it on Instagram en wie weet ben jij de gelukkige winnares van een echte modeshoot in CosmoGIRL. En win jij natuurlijk de ultieme titel CG’s Next Top Model. 
 
Get Picture Ready
Krijg jij al kriebels bij het lezen van dit fantastische nieuws? Check dan alle data en locaties via deze link. Wees er snel bij, want de eerste 200 ladies krijgen een gratis essence contouring kit. De nieuwe lijn heet niet voor niets Get Picture Ready natuurlijk. Met deze contouring kit ben jij altijd ready om perfect op foto’s te staan. Even een selfie schieten of op de foto met al je vriendinnen is geen taboe meer met een egale, stralende huid die jij creëert met dit palette. Je kunt je gezicht binnen no time shapen, precies zoals jij dat wilt. De collectie bestaat uit een concealer, compact poeder, contouring pallete en pore refining powder. Kortom; alle ingrediënten voor een shining skin
 
 
Niet met lege handen naar huis
En wil jij een bijzondere meet and greet? Kom dan op 5 november naar Rotterdam om de enige echte Bibi Breijman te ontmoeten. Maar dit is nog niets alles… Misschien ben jij één van de 10 gelukkige dames die een selfie-workshop van Miss Breijman herself krijgt. Kortom; jij maakt kans op verschillende fantastische prijzen!  Als dat geen redenen genoeg zijn om aanwezig te zijn tijdens de essence Get Picture Ready Tour, dan weten wij het ook niet meer. Wij zijn in ieder geval al onze beste poses al aan het oefenen. See you there!

Droom jij er ook van om in een geweldig tijdschrift te staan?