Martijn Krabbé geeft gezondheidsupdate: 'Eerste scans zien er zowaar goed uit'

Media door Alyssa

Martijn Krabbé geeft vandaag een gezondheidsupdate via Instagram. De presentator die in maart bekendmaakte dat hij een vorm van kanker heeft, deelt dat de eerste scans er 'zowaar goed' uitzien.

Beterschapswensen 

Bij een selfie geeft Martijn de update met betrekking tot zijn gezondheid. Hij begint het bericht met het bedanken voor alle beterschapswensen die hij heeft ontvangen. "Het doet me heel veel goed! Standaard tekst, ik weet het, maar uit het diepst van mijn hart", schrijft hij.

Goede resultaten

De presentator vervolgt zijn bericht met het delen van het goede nieuws over zijn gezondheid. "De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit." Martijn schrijft dat hij zich bewust is dat hij tot nu toe veel geluk heeft gehad. "Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn. Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn."

Privacy

Hoewel de presentator open is geweest over zijn strijd tegen kanker, kiest hij ervoor om details over zijn gezondheid verder niet uitgebreid te delen. "Het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen."

Martijn Krabbé uit dankbaarheid

Hij benadrukt zijn grote dankbaarheid voor de goede zorg die hij ontvangt, met een speciale vermelding voor het team van het Amsterdam UMC. Daarbij zet hij ook zijn vrouw Deborah en zijn kinderen in het zonnetje, gezien zij hem zo goed steunen tijdens deze zware tijd. Sweet!

Meer op Instagram

Lees ook: Martijn Krabbé verklapt geheim van huwelijk met Deborah: "zo simpel"