De leukste dingen die je kunt doen op Moederdag

Vrije tijd door Juliët

Heb jij al plannen voor Moederdag dit jaar? Met de volgende ideeën is jouw mam helemaal happy. Ze gaat zich enorm gewaardeerd voelen, want jij hebt deze dag helemaal speciaal gepland voor haar. Geniet er samen lekker van!

De leukste dingen die je kunt doen op Moederdag

1. Natuurgebied bezoeken

Heb jij al eens met jouw moeder de Veluwe bezocht? Of wat dacht je van de Utrechtse Heuvelrug? Het heuvelachtige Limburg misschien? Genoeg natuurgebieden die je een keer bezocht moet hebben. Een dagje sight seeing. Dit gaat ze enorm leuk vinden. Een beetje mooi weer erbij en jullie vermaken je wel.

2. Thuisbiscoop creeëren

Een relaxte Moederdag is nooit verkeerd. Huur, leen of koop een mini beamer en tover je woonkamer om tot een thuisbioscoop. Maak een heerlijke cocktail en tover popcorn tevoorschijn. Jullie movie night kan beginnen.

3. Picknicken

Zoek een leuk plekje uit om te picknicken. Denk aan een park of ergens op een leuk veldje bij jou in de buurt. Kies jullie favoriete drankjes en hapjes uit en neem een boxje mee voor wat muziek. Cute toch?

4. Bezoek een museum of expositie

Houdt jouw moeder nou echt van kunst? Dan is dit een uitje die jij echt samen met haar moet gaan doen. Bezoek een expositie bij bijvoorbeeld Fabrique des Lumières in Amsterdam. Of kies voor een kunstroute buiten bij UNSEEN. Naast de Gashouder is een bijzondere presentatie van Awoiska van de Molen te zien. Allemaal glasplaten. Hoe leuk?

5. Volg samen een workshop

Wat vindt jouw moeder nou echt leuk om te doen? Is ze juist graag creatief bezig of houdt ze meer van koken? Kies een workshop uit die echt bij haar past. Ontdek samen nieuwe recepten of lig helemaal dubbel tijdens het potten maken.

6. Neem een manicure of spa dagje

Heerliedepeerlie! Neem samen een manicure of een pedicure. Jullie kunnen ondertussen heerlijk bijkletsen. Ook kun je ervoor kiezen om thuis een spadagje te organiseren. Maskertjes erbij, lekker hoor!

7. High teaen

Deze activiteit mag niet ontbreken in het lijstje. Een high tea is altijd goed. Als je wat meer van wijn houdt of cocktails, dan kun je natuurlijk ook nog altijd voor een high wine of high cocktail gaan. Cheers!

8. Varen

Met heerlijk weer is dit echt de activiteit om te doen tijdens Moederdag, varen in jouw stad of in de buurt. Fantastisch!

9. Bakken

Ga samen heerlijk wat bakken. Heb je gelijk iets om naar uit te kijken voor bij de koffie of thee. Wat gaan jullie maken?